top.jpg

Om oss

om.jpg

Opplev verden med Møll Bussreiser

Møll Bussreiser - ditt foretrukne reisefølge for enestående opplevelser, enten det er land eller strand, i inn- og utland. Med en dedikert tilnærming til kvalitet, sikkerhet og komfort, tar vi deg med på uforglemmelige reiser skreddersydd for lag, grupper, foreninger og firmaturer. 

Erfaring som din pålitelige partner:
Møll Bussreiser har en stolt historie som en pålitelig reiseleder. Med årevis av erfaring er vi dedikert til å levere førsteklasses transporttjenester, og vi tar hånd om alle detaljer slik at du kan fokusere på å nyte reisen.

Land og strand på eventyr for deg: 
Våre eksklusive tjenester dekker et bredt spekter av destinasjoner, fra sjarmerende landskap til pittoreske strender. Enten du drømmer om kulturelle oppdagelser, naturskjønne ruter eller solfylte kyster i inn- eller utland, tilbyr Møll Bussreiser skreddersydde reiseløsninger for å oppfylle dine unike behov.

Trygg og behagelig reise:
Vi setter din sikkerhet og komfort som vår øverste prioritet. Våre moderne busser, utstyrt med avansert teknologi, gir en jevn og behagelig reiseopplevelse. Våre erfarne og profesjonelle sjåfører sørger for at du kommer trygt frem til din destinasjon, og vårt dedikerte mannskap er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov underveis.

Skreddersydde turer for enhver anledning:
Enten det er et bedriftsarrangement, en gruppeutflukt, en foreningsreise eller en spesiell anledning, tilpasser vi våre tjenester for å oppfylle dine spesifikke krav. Vårt erfarne planleggingsteam står klare til å skape en skreddersydd reiseplan som passer perfekt for din gruppe.

Kundeservice i verdensklasse:
Møll Bussreiser er stolt av å tilby kundeservice i verdensklasse. Fra planlegging og bestilling til reisen er fullført, er vårt dedikerte team alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og imøtekomme dine behov.

Men 25 års erfaring ønsker Møll Bussreiser å være din partner på veien. Utforsk verden med tillit, komfort og eksepsjonell service. Kontakt oss i dag for å planlegge din neste reiseopplevelse, og la oss være vertskap for ditt neste eventyr.

Med vennlig hilsen
Jørn Ove Møll, Daglig leder