Om Møll Turbuss

Opplevelser i godt selskap!

Leie av buss med sjåfør. Møll turbuss leier ut buss med sjåfør til alle typer transport oppdrag. Ingen tur for liten og ingen tur for stor. Du peker, vi kjører! Lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Firma, lag, foreninger, menigheter og skoler. Møll Turbuss produserer egne bussturer i Norge og Europa, i tillegg til turer kombinert med fly. Våre kontoransatte har lang erfaring i å skreddersy reiser for hvert enkelt gruppe. Kom med dine ønsker for din gruppe, så hjelper vi deg å lage en flott tur!

Bussene er også utstyrt med Gps, cd, dvd spiller og mikrofon. Toalett, kjøleskap med kald drikke, kaffemaskin, komfortable, regulerbare stoler med sikkerhetsseler, og aircondition. Bussene har høy kvalitet, komfort, sikkerhet og med gjennomsnittsalder på bare 2 år.

Sjåfører og reiseledere: Våre turteam er vennlige, hjelpsomme og har lang erfaring.

Turkatalog med påmeldingsturer: Vi gir ut turkatalog som sendes gratis til alle interesserte 2 ganger hvert år. Her kan alle som vil, melde seg på tur og få en flott ferietur med mat, hotell, severdigheter og opplevelser. Nesten alle våre katalogturer har også med reiseleder.

En busstur er en sosial opplevelse. Mange får nye venner underveis. Underveis deler vi gode historier med hverandre, drikker kaffe og hygger oss og kanskje tar vi også en allsang eller to. Trenger du en lur underveis er det bare å sette våre komfortable stoler i hvilestilling, be gjerne reiseleder om et teppe og la det jevne suset fra motoren og turbussens myke bevegelser bysse deg i søvn. Ombord er det toalett om du trenger det, leselys over setet, gratis kaffe, og man kan få kjøpt kald drikke. Vi legger også inn gode pauser underveis der man kan strekke på beina.

For hver passasjer på  våre påmeldingsturer, gir vi støtte til en god sak!

Vi støtter:
Dinastiftelsens arbeid blant voldtekts- og krigsofre. www.dinastiftelsen.no
Mercy ships. Sykehus skip, legehjelp til fattige i Afrika. www.mercyships.no